U Zvezdi optimisti pred revanš

Fudbaleri Crvene zvezde umereni su optimisti pred revanš sa Slovanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2010.

13:01

Default images

Crvena zvezda će u četvrtak u Bratislavi imati zadatak da postigne barem dva gola i nadoknadi zaostatak od 1:2 iz prvog meča.

Slavko Perović smatra da još uvek ništa nije izgubljeno i da je 90 minuta dovoljno da se nadoknadi propušteno u prvom meču. Optimista je bio i Kadu, dok je Nemanja Nikolić obećao isključivo maksimalno zalaganje.

"Psihički nam je teško, pošto smo prvu utakmicu izgubili kod kuće pred velikim brojem naših navijača. Još ništa nije izgubljeno. Očekuje nas 90 minuta prave borbe i pokušaćemo da ispravimo ono što smo upropastili", rekao je Slavko Perović za klupski sajt.



"Moramo da verujemo da možemo. Ako mi ne verujemo niko neće. Nije Slovan bolji od nas i kao što su oni nas pobedili u Beogradu možemo i mi njih i to sa dva gola razlike", dodao je 21-godišnji napadač.

Poverenje u saigrače ima i Brazilac Kadu.

"Šta je bilo, bilo je. Sad je trenutak da hrabro krenemo na pobedu. Znamo da smo u prvom meču igrali loše, ali znamo i da možemo bolje, da možemo da postignemo dva gola i da prođemo Slovan", istakao je Kadu.



Vezista Nemanja Nikolić oprezniji je u izjavama.

"Ovih par dana je bilo dosta napeto. Ali sada idemo u Slovačku da damo sve od sebe. To je jedino što možemo da obećamo, da ćemo se boriti. Nadamo se dobrom rezultatu i prolazu, ali sve to nekako u senci te borbe i zalaganja", kazao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: