Lorencen Rajt pronađen mrtav

Bivši NBA košarkaš, Lorencen Rajt (34) pronađen je mrtav deset dana nakon što je nestao.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2010.

14:28

Default images

Rajtovo telo pronađeno je u šumi u blizini Memfisa, a bivši igrač Grizlisa i Houksa poslednji put je viđen živ 18. jula.

Poslednji put Rajta je videla njegova sestra, koja je tokom istrage povodom njegovog nestanka izjavila da je on iz Atlante otišao za Memfis kako bi posetio svojih šestoro dece i prijatelje.

Lorencen Rajt igrao je u NBA ligi ukupno 13 godina, za ekipe L.A. Klipersa, Atlanta Houksa, Memfis Grizlisa, Sakramento Kingsa, a poslednji put igrao je u sezoni 2008-09. za Klivlend Kavalirse.

Tokom karijere, na 778 mečeva u proseku je beležio osam poena i 6.4 skokova.

Većinski vlasnik Memfisa, u kojem je Rajt igrao šest godina, objavio je zvanično saopštenje.

Duboko smo pogođeni tragičnom smrću Lorencena Rajta. Izgubili smo člana Grizlis familije. Lorencen je oduševljavao navijače na terenu svojom strašću, i van terena svojom velikodušnoću koju su građani Memfisa mogli da prate kako godinama raste“.

Lokalni mediji navode kako je jedan sat posle ponoći, 19. jula, dispečer u 911 centru dobio poziv sa Rajtovog telefona i da su se tokom razgovora čuli pucnji iz vatrenog oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: