MU ubedljiv protiv MLS Ol-stara

Mančester Junajted savladao je u prijateljskoj utakmici u Hjustonu pred 70.728 gledalaca Ol-star selekciju MLS rezultatom 5:2 (2:0).

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2010.

10:17

Default images

Golove za Junajted postigli su Federiko Makeda (2), Gibson, Kleverli i Ernandes, dok su strelci za Ol-star ekipu bili Čing i de Rosario.

Junajted će se u okviru severnoameričke turneje u noći između petka i subote sastati još sa Čivas Gvadalaharom.

’Crveni đavoli’ su bili u vođstvu već posle 24 sekunde, a strelac je bio Federiko Makeda. Isti igrač duplirao je vođstvo svoje ekipe u 13. minutu. Do kraja poluvremena golovi nisu viđeni, da bi publika u nastavku videla još pet pogodaka.

Prvo je Brajan Čing u 63. minutu smanjio prednost, ali je Junajted golovima Darona Gibsona, Toma Kleverlija i Havijera Ernandesa došao do visokih i nedostižnih 5:1. Meksikancu je ovo bio debi u dresu "crvenih đavola".

Konačan rezultat postavlja Dvejn de Rosario minut pre kraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: