Stanojević zadovoljan rezultatom

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan rezultatom od 3:0 protiv Helsinkija.

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2010.

23:26

Default images

Stanojević je dodao i da je zadovoljan igrom njegovih fudbalera u prvom poluvremenu utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Zadovoljan rezultatom i igrom u prvom poluvremenu. Imali smo, međutim, tri iznuđene izmene, zbog povreda smo zamenili tri najbolja igrača, što se odrazilo na igru jer nismo bili na željenom nivou u drugom poluvremenu, ali gol Klea nam daje nadu da možemo da prođemo", rekao je Stanojević.

Partizan je tokom meča ostao bez Mladena Krstajića, Saše Ilića i Almamija Moreire, ali trener nije mogao da kaže u kakvom su stanju sada igrači.
"Ništa o povredama ne mogu da pričam do sutra, kada se ohlade. Osim njih trojice, Džozef Kizito je takođe problematičan i nije ni bio u sastavu", kazao je trener Partizana.

Stanojević se složio sa konstatacijom novinara da odbrana njegovog tima nije bila mnogo kvalitetna.

"Slažem se da odbrana nije bila dobra i da uvek može bolje. Nisu, međutim, stvorili mnogo velikih šansi, što znači da je posao urađen, ali u odbrani uvek može bolje da se igra", rekao je trener Partizana.

Pomoćni trener Helsinkija Juha Rantola rekao je da je njegov tim bio nervozan u prvom poluvremenu.

"Bili smo nervozni. Dobro smo se branili u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli duže da zadržimo loptu u nogama. U drugom poluvremenu smo shvatili da možemo da igramo, ali smo još mladi i neiskusni, nemamo mnogo evropskih utakmica u nogama", rekao je Rantola.

Pomoćni trener Finaca ocenio je, međutim, da rezultat nije bio realan.

"Imali smo četiri velike šanse u drugom poluvremenu. Realan rezultat bi bio 2:1 za Partizan, pošto je Kleov gol slučajnost. Zadovoljni smo drugim poluvremenom, odigrali smo dobro protiv jake ekipe. Tih drugih 45 minuta nam daju nadu da možemo da prođemo", rekao je.

Ivica Iliev:
 


Ivan Stevanović:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: