LE: Zvezda - Slovan (čet. 20:30h)

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je da je Slovan iz Bratislave ozbiljan protivnik, ali da je njegova ekipa spremna i da sa nestrpljenjem očekuje meč.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 28.07.2010.

14:44

Default images

Crvena zvezda se u četvrtak u 20.30 sastaje sa Slovanom iz Bratislave, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Čeka nas teška utakmica sa ozbiljnim protivnikom. Imali smo prijateljske mečeve u pripremnom periodu i mislim da smo spremni. Ekipa jedva čeka da počne utakmica. Nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat", rekao je Dostanić..

Prema njegovim rečima, Slovan je tim koji zna da igra u Evropi i poznate su njegove dobre i loše strane.

"U evropskim takmičenjima nema favorita. Možda smo mi sada u maloj prednosti, jer igramo pred svojom publikom, ali ne treba da se zaboravi da nas očekuje još jedna utakmica u Bratislavi. Tamo neće biti lako", rekao je Dostanić.
FoNet

Trener Crvene zvezde nije želeo da kaže šta bi za njega bio povoljan rezultat.

"U Evropi ako ne primite gol ili pobedite, to je veliki plus", objasnio je Dostanić i dodao da u njegovoj ekipi nema povređenih igrača, kao i da smatra da bi bilo mnogo naivno verovati da će Slovan igrati u Beogradu sa oslabljenim sastavom.

Kapiten Crvene zvezde Slavoljub Đorđević pozvao je navijače da pomognu ekipi u meču sa slovačkim timom.

"Gledali smo Slovan i ne bih nikoga posebno izdvojio. Imaju odličnu odbranu, čiji igrači postižu golove", rekao je Đorđević i priznao da mu je najveća čast u životu što je kapiten "crveno-belih".

Prema njegovim rečima, ove sezone postoji pritisak da se ostvari što bolji rezultat.

"Drago mi je da postoji pritisak, jer to znači da se Crvena zvezda vratila na stari put. Zato je i najteže igrati u Zvezdi, ali i najlepše", rekao je Đorđević.

Klub je saopštio da će se za meč sa Slovanom preduzeti posebne mere obezbeđenja, kao i da prodaja karata ide veoma dobro i da očekuju oko 30.000-35.000 gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: