Delibašić: "Samo za Partizan"

Bivši napadač Partizana Andrija Delibašić kategorički je demantovao da prelazi u zagrebački Dinamo.

Izvor: LB

Ponedeljak, 26.07.2010.

19:55

Default images

„Stvarno ne znam kome je to bilo toliko dosadno da plasira jednu takvu neistinu. Naravno da od mog prelaska u Dinamo nema ništa. I da su me zvali iz Zagreba, samo bih se zahvalio i okrenuo na drugu stranu“, rekao je Delibašić, koji je u prošloj sezoni nosio dres španskog Erkulesa.

Crnogorski internacionalac je preko noći postao udarna vest u svim medijima u regionu, s obzirom da je plasirana informacija kako se nalazi na korak od prelaska u zagrebački Dinamo. Napadač je takođe povezivan i sa novosadskom Vojvodinom.

Ni to nema veze sa istinom. Da se razumemo, jedini klub sa naših prostora za koji bih mogao da igram je Partizan. I nijedan drugi klub ne dolazi u obzir. ’Crno-beli’ su moj klub, uvek sam imao sjajan odnos i sa klubom i sa navijačima, pa sam siguran da vezivanje mog imena za Dinamo nisu ozbiljno shvatili, jer je to zaista glupost“, istakao je Delibašić, koji je dodao da će do kraja ponedeljka znati gde če nastaviti karijeru.

Ponedeljak je dan odluke, znači tokom današnjeg dana će se sve znati. Ostajem li u Španiji ili će to biti neka druga destinacija, videćemo do ponoći, ali još jednom ponavljam, to sigurno neće biti ni Vojvodina, a pogotovo ne zagrebački Dinamo“, zaključio je Andrija Delibašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: