Manćini: „Siti prati Toresa“

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini nagovestio je da će njegov klub još jednom pokušati da dovede Fernanda Toresa.

Izvor: JT

Ponedeljak, 26.07.2010.

12:17

Default images

Za Toresa se veruje da nije u najboljim odnosima sa novim menadžerom Liverpula Roja Hodžsona, koji je čak izjavio da je Španac ljut na tim.

Džerom Boateng, Aleksandar Kolarov, Jaja Ture i David Silva su već pojačali Siti, a Manćini ističe da je prelazni rok za klub iz Mančester Sitija daleko od gotovog.

Tores je jedan od najboljih napadača u Evropi i već tri godine igra u Premijer ligi i poznaje je dobro. Ali, transfer zavisi od njegove situacije, cene i toga da li želi da dođe. Postoje dvojica ili trojica napadača koje bismo mogli da dovedemo, ali je to ista situacija kao sa Džejmsom Milnerom. Najvažnija je cena, a potom želja igrača da promeni tim“, naglasio je Manćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: