Siti mora da proda 12 igrača

Mančester siti mora da proda oko 12 igrača pre kraja prelaznog roka inače oni neće moći da igraju za tim.

Izvor: AK

Nedelja, 25.07.2010.

19:16

Default images

Nova pravila Premijer lige traže od klubova da do 1. septembra odaberu tim od 25 igrača koji će moći biti imenovani za mečeve.

Igrači kao što su Roke Santa Kruz, Krejg Belami, Žo, Felipe Saisedo, Majka Ričards, Majkl Džonson, Vinsent Kompani, Šon Rajt-Filips, Stiven Ajerlend, Najdžel De Jong, Kelvin Etuhu, Pablo Zabaleta, Nedum Onuoha, mogli bi da se nađu na transfer listi.

Konkurentski kubovi mogli bi da iskoriste ovu situaciju i kupe ove igrače po ceni znatno nižoj od one koju Siti traži.

"Znam da moramo da prodamo neke igrače jer za 20 dana moramo imati listu od 25 odabranih. Razočaran sam što neki igrači moraju da menjaju tim. Kada se takmičite u četiri takmičenja morate imati veliki sastav ili ćete imati probleme", rekao je trener Sitija Roberto Manćini.

Igrači koji ne budu registrovani, moraće ili da odu na pozajmicu, ili da čekaju četiri meseca da se otvori zimski prelazni rok.

Pošto Siti na sve načine pokušava da ekipu dodatno pojača igračem Aston Vile Džejmsom Milnerom, "građani" će verovatno morati da prodaju još nekog igrača pored ovih 12. Tim sa Istlendsa u subotu je pojačao i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Osam igrača od 25 registrovanih moraju biti domaći igrači, ili da su igrali u Engleskoj i Velsu tri sezone pre nego što su napunili 21. godinu. Siti sa tim nema problema. Na ovih 25 klub može da registruje i neograničen broj igrača mlađih od 21 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: