Ferdinand propušta početak sezone

Trener Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson rekao je da će se defanzivac ’crvenih đavola’ Rio Ferdinand vratiti na teren tek za šest nedelja.

Izvor: LB

Nedelja, 25.07.2010.

19:04

Default images

To znači da će Ferdinand propustiti početak sezone u engleskoj Premijer ligi, koja startuje 14. avgusta.

"Rio će najverovatnije moći da igra tek za šest nedelja", rekao je Ferguson. Ferdinand je povredio koleno 4. juna tokom priprema reprezentacije Engleske za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Klub sa ’Old Traforda’ se nadao da će se iskusni štoper oporaviti do prve utakmice u novoj sezoni, koju Junajted igra kod kuće protiv povratnika u elitu Njukasla 16. avgusta.

Ukoliko Ferdinand bude pauzirao šest nedelja, on će propustiti prvenstvene duele sa Njukaslom, Fulamom i Vest Hemom, a pod znakom pitanja su i njegovi nastupi u nacionalnom timu, u prvim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012, početkom septembra.

Mančester junajted ipak neće biti oslabljen u defanzivnoj liniji, pošto je klub nedavno produžio saradnju sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Vidićem, koji je potpisao novi višegodišnji ugovor, a Junajted je, takođe, doveo i bivšeg igrača Fulama Krisa Smolinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: