Kraj procesa protiv Karima Benzeme?

Advokat francuskog fudbalera Karima Benzeme rekao je da je siguran da će optužnica protiv njegovog klijenta biti odbačena posle otkrivanja novih dokaza.

Izvor: LB

Nedelja, 25.07.2010.

18:35

Default images

Fudbaler Reala iz Madrida se nalazi pod istragom zbog korišćenja seksualnih usluga maloletnice.

Benzemin advokat, Silven Korme, rekao je za list Parizijen da je igrač madridskog Reala te večeri bio sa svojom bivšom devojkom i da nije mogao da bude sa maloletnom prostitutkom.

"U pitanju je veoma ozbiljan svedok i ono što je ona rekla lako može da se proveri. Nadam se brzom povlačenju optužnice i odustajanju od postupka protiv Benzeme", rekao je Korme.

Francuski sud je prošle nedelje podigao optužnicu protiv Benzeme i Franka Riberija, fudbalera minhenskog Bajerna zbog korišćenja usluga maloletne prostitutke.

Optužnica protiv dvojice fudbalera usledila je posle otkrivanja lanca prostitucije u Parizu. Prema francuskom zakonu, plaćenje seksa sa maloletnim osobama kažnjava se sa tri godne zatvora i novčano sa 45.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: