Voša bez greške na pripremama

Fudbaleri Vojvodine pobedili su minimalnim rezultatom OFK Bar i tako nastavili seriju pripremnih utakmica bez primljenog gola.

Izvor: AK

Nedelja, 25.07.2010.

18:19

Default images

Jedini gol na meču postigao je Anvi Jao u 58. minutu meča. Voša je pre meča protiv Bara u suboti igrala i protiv BASK-a, ali je utakmica zavšena bez golova.

Vojvodina na Tari ostaje do 28. jula kada bi trebalo da odigra još jednu prijateljsku utakmicu sa nekom ekipom koja se takođe priprema na toj planini. Potom sledi povratak u Novi Sad.

U prethodnim mečevima tim iz Novog Sada je remizirao sa Borcem iz Banja Luke, te pobedio Solunac (1:0), Hajduk (2:0), Radnički iz Sombora (3:0), Mladost iz Lučana (2:0) i Radnik iz Bijeljine (2:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: