Novi poraz srpskih rukometašica

U drugom kolu četvrtfinalne grupe prvenstva sveta za juniorke, rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u Seulu od Holandije rezultatom 36:34 (15:23).

Izvor: B92

Nedelja, 25.07.2010.

14:09

Default images

U utakmici u kojoj se očekivala sigurna pobeda, naše mlade rukometašice su potpuno razočarale.

Posle dobre igre i sigurnog vođstva u prvom poluvremenu, dozvolile su protivnicama da u nastavku naprave potpuni preokret.

Tako se trofejna generacija, koja je pre dve godine osvojila drugo mesto na kadetskom prvenstvu sveta, rastaje ne samo bez medalje, već i sa veoma bledim izdanjem na najvažnjem takmicenju.

Uoči poslednjeg kola, reprezentacije Srbije je ostala na poslednjem mestu u grupi bez bodova, a u utorak će u poslednjem kolu igrati protiv Hrvatske, koja ima jedan bod.

Srbija: Risović, Ribičić, Rabata 3, Popović 1, Obradović, Radojičić 5, Filipović, Vasić, Radojević, Golić, Georgijev, Nikolić 3, Tomanić, Živković 6, Cvijić 8, Trifunović 8.

Holandija: Grob, Van Dorst, Rihters, Smets 3, Polman 4, Kramer 1, Knipenborg, De Haze 1, Van den Hojden 10, Rozemalen 3, Snelder 7, Melker 2, Kuk, Šop 2, Bont 3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: