Ferguson srećan što Vidić ostaje

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da je zadovoljan što će srpski reprezentativac Nemanja Vidić potpisati četvorogodišnji ugovor.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 25.07.2010.

13:43

Default images

Vidić je u nekoliko navrata izjavio da želi da pređe u Real Madrid, ali Ferguson je rekao da je uprava kluba uspela da se dogovori sa defanzivcem oko novog ugovora.

"Nije nije lako produžiti ugovor sa fudbalerima koji dobro igraju, posebno sa strancima. Više od godinu dana razni izvori spekulišu, ali smo bili ubeđeni da on želi da ostane", rekao je Ferguson.

"Uvek postoji zabrinutost da će igrači koji dobro igraju želeti bolji ugovor. Ali, ostvarili smo cilj i dogovorili se sa Vidićem oko četvorogodišnjeg ugovora. Zadovoljni smo, on je fantastičan igrač, sa stavom pobednika. On je veliko pojačanje za naš tim", dodao je trener Mančestera.

Vidić je došao u Mančester junajted 2006. godine iz Spartaka iz Moskve, a za engleski klub odigrao je 186 utakmica i postigao 13 golova. Nisu saopšteni detalji ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: