Lucić i Đorđević šesti na svetu

Veslački reprezentativci Srbije Igor Lucić i Luka Đorđević zauzeli su šesto mesto u finalnoj trci dvojaca bez kormilara na SP za seniore do 23 godine u Brestu.

Izvor: B92

Nedelja, 25.07.2010.

12:54

Default images

Lucić i Đorđević su ostvarili rezultat od šest minuta, 55 sekundi i 99 stotinki, a ovogodišnje takmičenje u Brestu je njihov prvi nastup na SP za seniore.

Oni su prošle godine bili juniorski prvaci sveta u disciplini dvojac bez kormilara.

Reprezentativka Srbije u skifu Ivana Filipović pobedila ja u B finalu i tako zauzela sedmo mesto u ukupnom plasmanu u toj disciplini. Ona je deonicu od 2.000 metara prešla za 8:15,26 minuta.

Finalnim trkama završeno je Svetsko prvenstvo za seniore do 23 godine u Brestu, a veslačku reprezentacija Srbije očekuju takmičenja na Svetskom juniorskom prvenstvu od 5. do 8. avgusta u Račicama u Češkoj i na Svetskom univerzitetskom prvenstvu u Segedinu, od 13. do 15 avgusta ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: