Rafa Markez se pridružuje Anriju?

Defanzivac Barselone Rafael Markez pridružiće se svom nekadašnjem saigraču Tijeriju Anriju u Njujork Red Bulsima, tvrdi portal "Goal".

Izvor: B92, Goal

Subota, 24.07.2010.

10:22

Default images

31-godišnji Meksikanac je razmišljao o prelasku u MLS još i pre Svetskog Prvenstva u Južnoj Africi.

Markez se sa čelnicima Barselone dogovorio da mu ugovor, koji je važio do 2012. godine, bude raskinut, kako bi potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Red Bulsima.

Neimenovani izvor blizak Markezu, izjavio je za portal “Goal” da će transfer zvanično biti objavljen sledeće nedelje.

Markez je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Njujork Red Bulsima i pridružiće se Tijeriju Anriju. Markez je dobio raskid ugovora od Barselone i zarađivaće dva miliona dolara po sezoni i predstavljanje je zakazano za sledeću nedelju”, navodi se.

Markez je sedam godina proveo u Kataloniji, gde je osvojio sve moguće trofeje. Uprkos uspešnim igrama, serija povreda ograničila je njegovo pojavljivanje u startnih jedanaest, tako da je za ekipu Pepa Gvardiole prošle sezone samo sedam puta bio starter u mečevima Primere.

Prema pravilima MLS, klub može da ima samo trojicu igrača sa platama iznad utvrđenog limita, tako da će Markez u Red Bulsima biti treći takav fudbaler, posle Anrija i Kolumbijca Huana Pabla Anhela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: