Tošić: "Spremni smo za Slovan"

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom nad nemačkim Hanoverom (3:2), završili su pripreme u Sloveniji i vratili se u Beograd.

Izvor: LB

Četvrtak, 22.07.2010.

22:39

Default images

Novo pojačanje ’crveno-belih’ Duško Tošić je na terenu proveo 80. minuta.

„Mislim da možemo biti zadovoljni partijom protiv Hanovera. Podižemo formu iz meča u meč i verujem da ćemo spremni dočekati duele sa Slovanom onako kako se od nas i očekuje“, istakao je Tošić.

Iako nam sparno vreme nije išlo na ruku, igrali smo svoju igru i držali loptu u našim nogama. Pokazali smo svoju snagu i mislim da na nas može da se računa ne samo u prvenstvu, već i u Evropi“, dodao je on.

Tošić je dodao da pobeda u poslednjoj pripremnoj utakmici veoma važna pred duel sa Slovanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Hanover je iskusna ekipa, koja je veoma cenjena u Nemačkoj. Prethodne godine su imali određenih problema, ali su se dolaskom trenera Mirka Slomke, vratili u red. Baš zato ova pobeda dobija na značaju, a naročito pred dvomeč sa Slovacima“, poručio je Tošić, koji je u četvrtak ozvaničio svoj ugovor sa Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: