Čelsi: Kol i Drogba nisu na prodaju

Predsednik Čelsija Brus Bak rekao je da uprava kluba ne namerava da proda fudbalere Didijea Drogbu i Ešlija Kola.

Izvor: B92

Sreda, 21.07.2010.

12:02

Default images

Drogbin agent Tierno Sejdi u utorak je izjavio da je razgovarao sa čelnicima Mančester sitija o transferu i da bi napadač Obale Slonovače do kraja prelaznog roka mogao da napusti Stamford Bridž.

Uprava Sitija negirala je da je pregovarala o transferu 32-godišnjeg fudbalera, a iz Čelsija tvrde da je to "nevažno", pošto klub ne želi da ga proda.

"Didije je imao odličnu sezonu, on je važan igrač u našem timu, za ovu sezonu i za budućnost. On nije na prodaju", rekao je Bak birtanskim medijima.

Drogba je pre šest godina iz Marseja prešao u Čelsi za 24 miliona funti i do sada je postigao 84 golova za londonski klub.

Bak rekao je i da očekuje da će Ešli Kol ostati u klubu, uprkos spekulacijama da bi reprezentativac Engleske mogao da predje u Real Madrid.

"Ešli Kol nije na prodaju. Nema sumnje da će i u predstojećoj sezoni igrati za Čelsi. On je sjajan igrač, sa svima se dobro slaže, odlično trenira i sportista je za uzor", rekao je.

Mediji navode da Kol želi da predje u Madrid, kako bi izbegao "medijsku gužvu" zbog razvoda od pevačice Šeril Kol.

"Očigledno da nije zadovoljan dešavanjima u privatnom životu i svi želimo da mu pomognemo. Ne mislimo da će se problem rešiti tako što će on otići iz Velike Britanije", rekao je Bak.

Čelsi je prošle sezone osvojio Premijer ligu i FA Kup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: