Drogba pregovara sa Sitijem?

Agent Didijea Drogba Tjerno Sejdi potvrdio je da je pregovarao sa čelnicima Mančester Sitija oko mogućeg transfera kapitena Obale Slonovače.

Izvor: AK

Utorak, 20.07.2010.

23:36

Default images

Sejdi je rekao da je u direktnom kontaktu sa ljudima iz Sitija i da bi Drogba mogao da napravi senzacionalan transfer.

“Držimo se statusa kvo. Ali Didije ima 32 godine i otvoren je za sve. U tim godinama ne može da ignoriše finansijski aspekt”, rekao je Sejdi.

Otkako je Abu Dabi Junajted grupa šeika Mansura preuzela Siti, “građani” su potrošili stotine miliona dolara na pojačanja kako bi postali konkurentni Čelsiju, Mančester junajtedu i Arsenalu. Skoro su ponudili kapitenu Čelsija Džonu Teriju nedeljnu platu od 200 hiljada funti.

Ipak, Siti je negirao da je pregovarao sa agentom Drogbe jer bi se u tom tom slučaju poslužio nelegalnim sredstvom, jer se prethodno nije formalno obratio Čelsiju.

“Nemamo interes da angažujemo Didijea Drogbu i bilo kakve insinuacije o pregovorima su bez ikakvih osnova”, istakao je Viki Kros direktor komunikacija tima iz Mančestera.

Sejdi je istakao i da bi Drogba želeo da karijeru završi u Marseju gde je i stekao ime u sezoni 2003/2004.

“Samo su dva ili tri kluba zainteresovana za Didijea. Često spominjemo Marsej jer je Olimpik u njegovom srcu. Ukoliko Marsej želi Didijea, možda me pozovu. Međutim, niko nas nije kontaktirao”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: