Odbojkaši u Kordobi posle 28 sati

Posle 28 sati putovanja, odbojkaši Srbije stigli su u Kordobu gde se od 21. do 25. jula odžava završni turnir Svetske lige.

Izvor: NK

Utorak, 20.07.2010.

13:51

Default images

Posle maratonskog leta od Frankfurta do Buenos Ajresa i prelaska sa međunarodnog na domaći aerodrom, stiglo je neprijatno iznenađenje u vidu štrajka upozorenja domaćih aviokompanija.

Umesto da u ponoć (po lokalnom vremenu) već budu u Kordobi, Srbi su čekali više od tri sata kako bi krenuli ka krajnjem odredištu.

Tek, posle novih sat i po leta, Srbi su stigli u Kordobu i tamo dobili informaciju da je temperatura vazduha jedan stepen.

"Posle svakog dugog putovanja, uvek je najteža stvar izdržati prvi naredni dan. Nadam se da su se momci naspavali, a trening je bio odlična prilika da se vratimo u normalu. Naravno, nisam ni očekivao da „sve pršti“, ali smo dobro radili i najvažnija stvar je da su svi izdržali jak ritam. Verujem da ćemo već sutra svi biti na 100 posto mogućnosti", rekao je Igor Kolaković, posle odrađenog treninga u dvorani "Orfeo" u kojoj će se igrati finalni turnir Svetske lige.

Srednji bloker Dragan Stanković ocenio je da je naša grupa, u kojoj su još Brazil i Argentina, nešto lakša od druge.

"Daćemo sve od sebe da udjemo u polufinale. Odbojkaši Argentine spadaju u nešto lakše protivnike, mada ih ne treba potceniti, jer igraju kod kuće i verovatno su tempirali formu za ovo takmičenje", rekao je Stanković.

Reprezentacija Srbije se u prvom kolu sastaje sa selekcijom Brazila, u petak u dva časa po našem vremenu, a protiv Argentine u subotu i isto vreme.

Grupa E:
21. jul: Brazil – Argentina (21 čas po lokanom vremenu; 2 h posle ponoći po našem)
22. jul: Srbija – Brazil (21 čas po lokalnom vremenu; 2 h posle ponoći po našem)
23. jul: Argentina – Srbija (21 čas po lokalnom vremenu; 2 h posle ponoći po našem)

Grupa F:
21. jul: Italija – Rusija (17.30h po lokalnom vremenu)
22. jul: Rusija – Kuba (17.30h po lokalnom vremenu)
23. jul: Kuba – Italija (17.30h po lokalnom vremenu)

Dve prvoplasirane reprezentacije iz obe grupe ukrštaju se u polufinalu koje je na programu 24. jula od 22.20 časova, odnosno u nedelju 25. jula od dva časa po našem vremenu.

Finale je na programu u ponedeljak od dva časa ujutro po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: