Inter u trci za Džekom?

Inter bi mogao da se uključi u trku za centarfora Volfsburga Edina Džeka ukoliko Mario Baloteli napusti ’neroazure’.

Izvor: B92, Goal

Utorak, 20.07.2010.

09:03

Default images

Balotelijev agent, Mino Rajola, rekao je da su mogućnosti da njegov klijent pređe u Premijer ligu, konkretno Mančester Siti, veoma otvorene.

Pretpostavlja se da su pregovori predstavnika ‘građana’ i Intera veoma blizu zaključenja i u slučaju dogovora, ‘neroazuri’ bi bili u mogućnosti da pošalju ponudu za Džeka, ukoliko Siti plati 35 miliona evra za Balotelija.

Pjerpaolo Marino, italijanski fudbalski ekspert, najavio je da je transfer veoma moguć.

Mnogi italijanski timovi žele Džeka. Milan se prvi zainteresovao za njega, ali zbog njihovog novog ekonomskog kursa, pojačanja su morali da potraže na nekoj drugoj strani. Juventus ga je takođe pratio duži period i posle nekoliko solidnih pojačanja, spremni su da dovedu veliko ime. Ali, Volfsburg za Džeka traži 40 miliona evra”, rekao je Marino.

Marino je istakao Inter kao najverovatniju destinaciju Džeka u Italiji.

Ipak, obratite pažnju na Inter. Prodaće Majkona i Balotelija i mogli bi da pošalju ponudu za Džeka, čime bi preduhitrili svoje rivale, Milan i Juventus”, smatra Marino.

Ranije, ‘Tutosport’ je objavio kako u Juventusu razmišljaju da u ponudu za Džeka uključe i Dijega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: