Paragvajac davio sudiju (video)

Paragvajski fudbaler Hoze Pedroso davio je sudiju na susretu druge lige Čilea iziritiran odlukom da tri puta ponovi izvođenje penala.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.07.2010.

15:03

Default images

Incident se dogodio na gostovanju Rendžersa Konsepsionu, gde su se gosti borili za opstanak, a domaća ekipa je bila treća na tabeli.

Posle prvog poluvremena gde nije bilo golova, domaći su poveli golom Vergare, a deset minuta kasnije igrači Rendžersa su skrivili penal, posle čega je usledio pakao.

Sudija Marselo Miranda poništio je prvi penal, koji je bio uspešno izveden. Ponovoljenu najstrožu kaznu golman Rendžersa je odbranio, ali je Miranda naložio da se jedanaesterac ponovo izvede. Kosnepsion je promenio izvođača, ali je golman Rendžersa ponovo bio uspešniji.

Kao što se dalo pretpostaviti, penal se izvodio i četvrti put i ovaj put je bivši centarfor Midlsbroa, Hamilton Rikard, bio uspešan i Konsepsion je poveo sa 2:0.

Igrači Rendžersa su bili veoma besni i samo dva minuta kasnije, posle nezgodnog faula, gotovo pola tima je okružilo Mirandu, dok je Pedrosa, očajan zbog suđenja, počeo da davi sudiju.



Neuobičajeno mirni Miranda je isključio Pedrosu, pre nego što je Rikard postavio konačnih 3:0, takođe sa penala.

Posle utakmice Pedroso je najavio povlačenje iz fudbala.

Nije mi žao. Razumem da ću biti kažnjen i da više neću moći da igram za Rendžers ili bilo koji drugi tim. Nameravam da se povučem iz fudbal,a radije ću da živim mirno sa svojom porodicom u Paragvaju“, rekao je Pedroso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: