Barbarez: "Treba ukinuti BiH savez“

Nakon jasnog upozorenja predstavnika UEFA i FIFA čelnicima N/FS BiH da u usvoje novi Statut te ukinu predsedništvo, malo ko je očekivalo da se to neće dogoditi.

Izvor: AK

Nedelja, 18.07.2010.

18:54

Default images

“Dosegli smo dno i ukoliko nas suspenduju, ja izlaza više ne vidim. Neverovatno je kako ljudi svoj Savez, svoje klubove, svoju reprezentaciju i svoju državu srozavaju radi ličnih interesa", rekao je za sportsport.ba Sergej Barbarez, jedan od najbolji fudbalera BiH u poslednje dve decenije.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, već godinama je u sukobu sa čelnicima saveza. Ne bez razloga. Barbarez je uvek upozoravao na ponašanje čelnika i zbog toga im je bio trn u oku, ali i sve veći u očima navijača fudbalske reprezentacije BiH.

Međutim, nakon sednice Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj je odbijen prijedlog statuta iz UEFA i FIFA i Barbarez je ostao bez riječi.

"Nadam se da će se sada državni vrh umešati i, ukoliko to bude potrebno, ukinuti Savez. Mislim, odavno stojimo pred bankrotom, šta li nas još sve očekuje? Neverovatno", dodao je Barbarez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: