SP: Juniorke poražene i od Norveške

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Norveške rezultatom 27:25, u drugom kolu A grupe Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji.

Izvor: LB

Nedelja, 18.07.2010.

17:37

Default images

Drugu utakmicu na prvenstvu Srbija je odigrala sa imperativom pobede.

Opterećene rezultatskim značajem, koji je prouzrokovao brzopletu igru u napadu, Srpkinje su na poluvreme otišle sa četiri gola minusa. U nastavku utakmice reprezentacija Norveške je samo povećala svoju prednost, koja je u 48. minutu iznosila osam golova razlike.

Nakon toga je usledio period dobre igre reprezentacije Srbije, koja pravi seriju od 5:0, pa je meč ušao u neizvesnu završnicu. Međutim, na kraju, reprezentacija Norveške sasvim zasluženo ostvaruje pobedu rezultatom 27:25.

To јe drugi poraz izabranica selektora Zlatka Čauševića na SP, pošto su u prvom kolu izgubile od Nemačke. U narednom kolu Srbija igra protiv selekciјe Tunisa.

U nastavak prvenstva Srbija ulazi sa nadom da će do kraja takmičenja po grupama ostvariti sve pobede i na taj način, uz povoljne rezultate preostalih mečeva, ući u "gornji žreb" i borbu za plasman od 1. do 12. mesta.

Srbija: Risović, Ribičić, Rabata 2, Popović, Obradović, Radoičić 1, Filipović, Vasić, Radojević 1, Čolić, Georgijev, Nikolić 6, Tomanić, Živković 9, Cvijić 3, Trifunović 3.

Norveška: Solberg, Home, Kristijansen 1, Markusen 1, Oftedal 4, Molid 3, Jakobsen 6, Solberg 4, Moerk 7, Folkvord 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: