FFF pokrenula istragu o bojkotu

Odlazeći predsednik Fudbalske federacije Francuske Žan Pjer Eskale rekao je da je ta organizacija pokrenula istragu o dešavanjima na Mundijalu u Južnoj Africi.

Izvor: LB

Petak, 16.07.2010.

23:39

Default images

Eskale je saopštio da ce FFF ispitati zašto su reprezentativci na nedavno završenom Svetskom prvenstvu bojkotovali trening.

Eskale je rekao da će igrači, ali i članovi stručnog štaba i funkcioneri FFF morati da odgovore na neka pitanja.

Fudbaleri su bojkotovali trening nacionalnog tima pošto je prethodno selektor Remon Domenek iz ekipe isključio napadača Nikolasa Anjelku, koji je kritikovao njegovu taktiku.

Eskale je naveo da će komisija koja sprovodi istragu najkasnije do 15. avgusta dostaviti zaključke nadležnim organima Fudbalske federacije Francuske.

Novi predsednik FFF biće izabran sledeće nedelje. "Trikolori" su na Svetskom prvenstvu zauzeli poslednje mesto u A grupi sa samo jednim osvojenim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: