Stanojević za B92: "Zadovoljni smo"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević za B92 je izjavio da je zadovoljan potencijalnim protivnikom u trećoj rundi kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Petak, 16.07.2010.

12:40

Default images

Ipak, Stanojević naglašava da pre razmišljanja o Ekranasu/Helsinkiju, treba proći Pjunik.

"Najpre očekujem da prođemo Pjunik. Generalno gledano, zadovoljan sam potencijalnim protivnikom u trećoj rundi, mogli smo da prođemo i bolje i lošije, ali smo u suštini zadovoljni", rekao je trener 'crno-belih' za B92.

"Vidim da su Litvanci u trećem minutu dali gol, verovatno su to ekipe sličnog kvaliteta i još nije poznat rival. Ipak, najiskrenije rečeno, ovoga trenutka razmišljamo o Pjuniku, na njih smo maksimalno koncentrisani", dodao je Stanojević.

Ko god da bude suparnik, 'crno-bele' očekuje dug put na gostovanje.

„To ne predstavlja nikakav problem, mislim da je to normalno za profesionalca, ni za igrače ni za stručni štab. U svakom slučaju, sada je osnovno da prođemo Pjunik, pa ćemo se koncentrisati na sledećeg protivnika“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: