Savić: "Najbitnije mi je da igram"

Mladi štoper Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je uslov da ostane u taboru ’crveno-belih’ da više vremena provodi na terenu.

Izvor: SO

Četvrtak, 15.07.2010.

12:05

Default images

Za Savića je interesovanje pokazao Mančester Siti, ali transfer još nije blizu realizacije.

„Meni je najbitnije da igram kako bih napredovao. Otac Dušan i ja bismo bili najsrećniji da to bude u Zvezdi još nekoliko godina, ali ja se ne zadovoljavam klupom. Pogotovo u klubu kojem sam ponikao, jer igrajući srcem uvek pružam maksimum“, kaže Savić za „Sportski žurnal“.

Halfu Zvezde ugovor ističe u januaru 2011. godine, a sportski direktor Ivan Adžić ponudio mu je produženje saradnje.

„Tek pre mesec dana je sve konretizovano, ali najmanji problem je da produžim ugovor. Želim da igram“, rekao je Savić i dodao da neće produžiti ugovor ako ne bude igrao.

Interesovanje je pokazao bogati Mančester Siti.

"Ne uzbuđujem se mnogo zbog dolaska skauta Mančester Sitija, igrač sam Zvezde i najbitnije je da se oporavim, da povreda ne ostavi posledice. Nadam se da ću se brzo priključiti ekipi“, kaže Savić, koji zbog povrede nije mogao da se predstavi skautima ’građana’.

Epilog će biti poznat najkasnije za šest meseci, a Savić naglašava šta je ključno u celoj stvari.

„Nije mi želja da odem, već samo da igram. Zato i čekam, ima još šest meseci, pa ćemo da vidimo. Zvezda mi jeste pomogla, u mlađim selekcijama, koliko-toliko i u prvom timu jer sam stekao određeno iskustvo. Ipak, više nisam dete, trebalo bi da budem drugačije tretiran. Možda ljudi u klubu imaju drugo viđenje, nisam ljut na bilo koga, naprotiv, samo ne želim prerano da donosim odluke. Kad bih se vodio srcem, igrao bih ceo život u Zvedzi za platu, ali tu je otac da o svemu drugom brine“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: