Udovičić: "Dali više od mogućnosti"

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je posle meča da je zadovoljan trijumfom nad Hrvatskom jer selekcija nije još sasvim spremna.

Izvor: SO

Četvrtak, 15.07.2010.

08:21

Default images

‘Orlovi’ su sa 9:8 savladali Hrvate i poslednji meč sa Australijom dočekuju sa skorom od dve pobede.

"Moram da budem zadovoljan pobedom pošto smo dali i više nego što trenutno možemo. Kada se igra protiv Hrvatske, krema svetskog vaterpola, uvek mora da se da više od svojih mogućnosti", rekao je Udovičić i dodao da ekipa tempira formu za Evropsko prvenstvo u Zagrebu.

“Nismo bili u pravom ritmu posle Južne Afrike. Sada nas čeka Australija i nadam se da će publika biti naš igrač više. Rival je u punoj formi, kao i SAD, i biće nam potrebno dosta snage i pomoći sa tribina kako bismo stigli do pobede”, dodao je selektor Srbije.

Selektor Hrvatske Ratko Rudić čestitao je Nišu na organizaciji, Srbiji na pobedi i dodao:

“Dobra utakmica, zadovoljan sam. Imali smo dobar start, ali je snaga i koncentracija Srbije presudila. Kasno smo počeli pripreme, ali želimo i ovde da napravimo rezultat”.

Kapiten Srbije Vanja Udovičić zahvalio se navijačima na podršci.

“Pomogli su nam kao i uvek do sada i siguran sam da će iz dana u dan dolaziti u sve većem broju. Malo je ekipa koja može protiv tima kao što je Hrvatska da stigne 0:3 i zbog toga sam zadovoljan . Idemo dalje, ima dosta vremena i rada za sledeće utakmice i takmičenja”.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: