PAO doveo centra Vujukasa

Željko Obradović doneo je prvo pojačanje u Panatinaikos, a reč je o 212 centimetra visokom centru Janu Vujukasu, najboljem igraču Paneliniosa prošle sezone.

Izvor: AK

Sreda, 14.07.2010.

11:59

Default images

Iako je prvi pik “zelenih” bio centar Partizana Aleks Marić, centarsku liniju Atinjana ipak je pojačao 25-godišnji Vujukas.

U Panatinaikosu očekuju da Majk Batist ipak potpiše novi ugovor, ali još uvek je glavno pitanje ko će zameniti prvog centra Nikolu Pekovića, novog igrača Minesota Timbervulvsa. Marić je i dalje u igri.

Vujukas je prošle sezone prosečno beležio 13.5 poena i 5.9 skokova.

PAO je već produžio ugovore sa Dijamantidisom i Dru Nikolasom, ali je ostao bez jednog od kljičnih igrača Vasilisa Spanulisa koji je prešao kod glavnog rivala Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: