Diferdanž - Spartak (čet, 19.30h)

Fudbaleri Spartaka iz Subotice u četvrtak od 19.30h igraju u Luksemburgu protiv Diferdanža prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Sreda, 14.07.2010.

09:40

Default images

Protivnik Subotičana ima šest titula prvaka Luksemburga, a 14 puta je bio pobednik nacionalnog kupa. Srpski klub malo zna o rivalu, ali neće potceniti Luksemburžane.

“Slovimo za favorita u ovom dvomeču, međutim, poučeni iskustvom moramo da budemo veoma oprezni. Istovremenu i uvereni u sopstvenu snagu”, istakao je vezni igrač “golubova” Vladimir Veselinov.

Subotičani nemaju mnogo podataka o rivalu.

“Saznajemo tek ponešto preko interneta ili od prijatelja koji su ih prethodnih godina upoznali. Ne treba smetnuti sa uma da su Luksemburžani prošle godine u ovom takmičenju igrali sa Rijekom iz Hrvatske. Na svom terenu su zabeležili pobedu od 1:0, da bi ih Riječani deklasirali na ‘Kantridi’. Ponavljam, oprez nije na odmet, ali u svakom slučaju igraćemo na pobedu”, potvrđuje Veselinov.

Diferdanž pokušava da se predstavi kao amaterski klub, ali srpski predstavnik to neće shvatiti kao olakšavajuću činjenicu.

“Saobzirom da za Diferdanž igra sedam-osam stranaca, i da danas svako svakoga može da pobedi, ne verujem da će nam biti kako”, zaključio je igrač Spartaka.

Subotičani su u ponedeljak stigli u Bakaraž u Luksemburgu, a trener Dragan Miranović i igrači odradili su trening na stadionu “Žozi Bartel” kapaciteta 8.000 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: