Subotičani otputovali u Luksemburg

Fudbaleri subotičkog Spartaka otputovali su u Luksemburg gde u četvrtak igraju prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor:

Utorak, 13.07.2010.

14:30

Default images

Subotičani igraju sa ekipom Diferdanža u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ekipa je odradila pripreme na Zlatiboru i, prema rečima trenera Miranovića, spremna je za dvomeč sa predstanikom Luksemburga.

"Ono što mi je najbitnije jeste da se okrenemo našoj igri. Tokom ovih priprema smo se trudili da našim igračima damo što više oružja i oruđa i da ih naučimo kako da ih prepoznaju i pravovremeno koriste. Nisam od trenera koji se osvrće mnogo na protivnika, i nemam običaj da optrećujem igrače sa suvišnim detaljima oko toga kako igra protivnika. Naravno, idemo sa time da razumemo mentalitet i stil igre naših rivala, ali ne baziramo našu igru prema njihovom sistemu. Dobro smo radili tokom ovih priprema, atmosfera u ekipi je odlična i verujem da će biti razloga za radost," rekao je pred put trener Spartaka Dragan Miranović.

Subotičani su u utorak, sat posle ponoći, krenuli autobusom ka Budimpešti. Iz glavnog grada Mađarske lete do Frankfurta, a put nastavljaju autobusom. Utakmica se igra u četvrtak od 19.30.

Miranović je na put poveo osamnaestoricu igrača.

Spartak će predstavljati Nemanja Jorgić, Siniša Stevanović, Dragan Šarac, Slobodan Simović, Nikola Milanković, Vidak Bratić, Marko Adamović, Vladimir Torbica, Lazar Veselinović, Aleksandar Nosković, Branimir Aleksić, Vladimir Veselinov, Vojo Ubiparip, Emanuel Oletu, Goran Labus, Darko Puškarić, Marko Mirić i Darko Bošković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: