Mlade košarkašice na EP u Letoniji

Mlada ženska reprezentacija otputovala je u Lijepaju (Letonija), gde će od 15. do 25. jula igrati na Evropskom prvenstvu.

Izvor:

Utorak, 13.07.2010.

10:52

Default images

Pred polazak selektor Dragomir Bukvić je odredio tim koji će predstavljati Srbiju na tom takmičenju. Čine ga kapiten Nevena Jovanović, Jovana Popović, Ana Radović, Sanja Orozović, Tatjana Živanović, Kristina Baltić, Jelena Jovanović, Milana Živadinović, Sandra Bošković, Sara Krnjić, Tijana Ajduković i Latinka Dušanić.

Osim selektora Bukvića, u stručnom štabu su asistenti Milkan Mrđa i Bogdan Bulj, kondicioni trener je Rade Pavlović, fizioterapeut Bojana Musović, a sa reprezentacijom u Letoniju je otputovao i Dragan Radulović, tim menadžer.

Pred put u Letoniju, selektor Bukvić je istakao da je reprezentacija tokom priprema imala sjajne uslove za rad, zahvalio se svima koji su prošli sistem i najavio najveće ambicije na predstojećem šampionatu.

"Naš cilj je medalja. Verujemo u sebe, naš kvalitet i jedinstvo. Atmosfera je odlična. Do sada sam u karijeri vodio mnoge selekcije, ali ove devojke su posebne. Svesni smo da neće biti lako, konkurencija je žestoka. Ali, imamo cilj i idemo ka njemu malim koracima, iz utakmice u utakmicu," rekao je Bukvić.

Naše reprezentativke su u grupi 'C' sa selekcijama Italije, Nemačke i Španije. Startujemo u četvrtak (15. jula) utakmicom protiv Nemačke u 14,45.

Sledi duel sa Italijom, 16. jula u 12,30, dok ćemo u poslednjem kolu, 17. juli u 15,15 časova, imati najteži zadatak – igramo protiv Španije. Po tri prvoplasirane selekcije iz svih grupa nastaviće takmičenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: