Viola bi Nastasića, Partizan neće?

Igra koju je sportski direktor Fiorentine Korvino pokrenuo pominjanjem "igrača čije se prezime završava na Ć" nastavlja se 'selidbom' mladog igrača Partizana.

Izvor:

Utorak, 13.07.2010.

10:41

Default images

Italijanski mediji tvrde da bi Nastasić mogao već ovog leta u Firencu, neki čak 'u paketu' sele i Nemanju Tomića, ako bi se i potencijalni transfer Radosava Petrovića u italijanski klub smatrao ozbiljnom mogućnošću Mihajlović bi imao na rapolaganju petoricu bivših igrača Partizana. Naravno, s obzirom na ograničenja u Seriji A tako nešto je nemoguće.

Dnevnik 'Gazeta delo Sport' tvrdi da je najbliži ljubičastom dresu Matija Nastasić, igrač rođen 1993. godine koji je sa trenerom Stanojevićem odradio prve pripreme u seniorskom pogonu 'crno-belih'.

Predsednik Partizana Dragan Đurić u ponedeljak je rekao da ozbiljne priče o odlasku Nastasića nema.

"Za sada nema ništa od njegovog odlaska, to su samo pretpostavke," kaže Dragan Đurić, "Cela Evropa juri petoricu Partizanovih fudbalera, tek ako pronađemo obostrani interes možemo da sednemo za sto i pregovaramo."

'Crno-beli' od početka prelaznog roka pokušavaju da prodajom jednog ili dvojice igrača zarade dovoljno novca za funkcionisanje kluba i angažovanje novih igrača. Petrovićev transfer nije realizovan i pored nekoliko ozbiljnih ponuda iz Portugalije i Španije, Dijara još nije otišao na 'pozajmicu' u UAE i pored toga što je posao sklopljen a Senegalac predstavljen u Al Šababu a odlasci Mladena Božovića, Srđe Kneževića, Brane Ilića i igrača na koje se nije računalo nisu doneli značajnija sredstva.

Zbog toga Partizan tokom leta nije angažovao ozbiljnija pojačanja, stigao je golman Radiša Ilić i mladi igrači koji samo pojačavaju konkurenciju a ne donose 'kvalitet više'.

Trener Stanojević više puta je rekao da su mu potrebna pojačanja, slično misli i kapiten Krstajić a predsednik kluba Đurić i dalje smatra da je ekipa dovoljno jaka.

Prelazni rok traje do kraja avgusta a Partizan prvu utakmicu igra sa jermenskim Pjunikom u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: