Partizan u "Adidasu"

FK Partizan i kompanija "Adidas" potpisali su trogodišnji ugovor o tehničkom sponzorstvu, pa će sve selekcije šampiona nositi dresove nemačkog proizvođača.

Izvor: AK

Ponedeljak, 12.07.2010.

17:22

Default images

Ugovor su potpisali direktor Adidasa za Srbiju Ljubiša Vučinić i predsednik Partizana Dragan Đurić.

Ovim ugovorom Partizan se uključio u veliku porodicu spotskih klubova koje sponzoriše Adidas, koju sačinjavaju, između ostalih, Milan, Čelsi, Bajern, Liverpul, Real i reprezentacija Španije.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni.

"Ne bih želeo da pričam o finansijama, ali sigurno smo potpisali jedan od najvećih ugovora u poslednjih 20 godina u Srbiji, kada je u pitanju sportska oprema"
, rekao je predsednik kluba Dragan Đurić novinarima.

"Ovo je veliko priznanje za klub, videli ste koji sve vrhunski klubovi nose ovu opremu. Bilo je mnogo ponuda od najvećih brendova, šest-sedam, ali odlučili smo se za ovaj i nismo pogrešili. Zajednički cilj je da odemo što dalje u Evropi"
, rekao je Đurić, koji je na poklon dobio dres sa brojem jedan.

partizan.rs

Direktor Adidas Srbija Ljubiša Vučinić rekao je da je ta firma u Partizanu pronašla pravog partnera na srpskom tržištu.

"Nakon 20 godina Partizan i Adidas ponovo sarađuju. Potpisali smo trogodišnji ugovor sa klubom koji je najuspešniji u Srbiji u poslednje dve decenije. Ponosni smo na novu saradnju i nadam se da će ’crno-beli’ biti zadovoljni", rekao je Vučinić.

Promociji su u restoranu "Diva" prisustvovali i generalni sekretar Partizana Darko Grubor, šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević, kao i najiskusniji igrači Partizana Mladen Krstajić i Saša Ilić.

Adidas je pre dvadeset godina poslednji put bio sponzor fudbalera Partizana, koji su sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka nosili opremu tog proizvođača.

Dresovi se mogu kupiti u Adidasovim prodavnicama, "crno-belim" buticima i drugim prodajnim mestima po ceni od 3.990 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: