Stoprocentni Paja pogodio i finale

Neverovatna hobotnica Pavle iz Oberhauzena opet je napravio pravu procenu.

Izvor: B92, zvanični sajt Svet
Podeli

Popularni „Paja“ je predvideo da će u finalu Svetskog šampionata u Južnoj Africi Španija pobediti Holandiju.

Hobotnica je na startu bila samo maskota nemačke reprezentacije i pogodila je sve ishode mečeva „Pancera“ uključujući i meč za treće mesto protiv Urugvaja, a kao šlag na torti došla je i prognoza finalnog duela, prvog u kome nije bilo Nemaca.

Priča dobija na značaju ako se uzme u obzir da je Paja pogodio da će Nemačka pobediti Australiju, Ganu, Englesku, Argentinu i Urugvaj, a izgubiti od Srbije i Španije, kao i da će Španija u finalu pobediti Holandiju.

Sport

Madrid dočekao šampione sveta

Više od milion Španaca dočekalo je u centru Madrida fudbalere nacionalnog tima koji su u nedelju postali prvaci sveta, prvi put u istoriji.

Fudbal ponedeljak 12.07. 21:23

Partizan u "Adidasu"

FK Partizan i kompanija "Adidas" potpisali su trogodišnji ugovor o tehničkom sponzorstvu, pa će sve selekcije šampiona nositi dresove nemačkog proizvođača.

Fudbal ponedeljak 12.07. 17:22 Komentara: 40

Hobotnica Pol ide u penziju

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Južnoj Africi završilo se posle mesec dana, a time je označen i kraj karijere za vidovitog oktopoda iz Nemačke.

Fudbal ponedeljak 12.07. 15:24

Turkoglu i Čildres u Sansima

Finiks Sansi ostali su ovog leta bez prve zvezde tima Amarea Stodemajera koji je potpisao za Nikse, a kao zamenu spremaju Čoša Čildresa i Hidajeta Turkoglua.

NBA ponedeljak 12.07. 19:41 Komentara: 8

Kasiljasov poljubac pred kamerama

Tokom celog Svetskog prvenstva ponašali su se kao profesionalci i uspeli da razdvoje poslovno od privatnog (sa malim izuzetkom prve utakmice).

Fudbal ponedeljak 12.07. 19:58
strana 1 od 3 idi na stranu