Nadal deoničar u Real Majorci

Prvi teniser sveta Rafael Nadal postao je deoničar u fudbalskom klubu Real Majorka kako bi finansijski pomogao timu sa Baleara.

Izvor: SO

Petak, 09.07.2010.

21:49

Default images

"Čast mi je što sam u mogućnosti da pomognem Real Majorci, pomoći ću na bilo koji mogući način“.

Nadal, koji je rođen u gradiću Manakoru na Majorci, poznat je kao veliki ljubitelj fudbala i navijač madridskog Reala, ali sada će pomoći Majorci da se izbori sa dugovima kojiiznose oko 85 miliona evra.

To je još jedna u nizu dobrih vesti za klub, pošto je prošlog meseca većinski akcionar u klubu postala grupa Majorčana okupljena oko bivšeg trenera Lorenca Sera Ferera. Oni su postavili Mihaela Laudrupa za trenera, a asistent će mu biti Nadalov stric Migel Anhel, nekadašnji štoper Barselone.

„Ponosan sam što sam deo projekta koji su osmislili ljudi koji potiču sa Majorke. Vrlo sam zadovoljan što je Laudrup novi trener, to je dobro i za imidž kluba“, kaže osvajača osam Gren slem trofeja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: