Morati: "Junajted želi Snajdera"

Predsednik Intera Masimo Morati potvrdio je u sredu da je Mančester junajted zainteresovan za reprezentativca Holandije Veslija Snajdera.

Izvor: B92

Sreda, 07.07.2010.

15:43

Default images

List "San" naveo je da je Mančester junajted ponudio Interu 35 miliona funti za Snejdera, ali je Morati rekao da još nije pao u iskušenje da proda holandskog reprezentativca.

"Mančester junajted je zainteresovan, ali nisam ni pokušao da padnem u iskušenje i prodam Snejdera. Takođe, ponude za (Marija) Balotelija i Maikona su niske", rekao je Morati za Skaj Sport Italija.

Snejder je dobro igrao prošle sezone u Interu i sa klubom je osvojio tri trofeja, a jedan je od ključnih igrača Holandije koja se plasirala u finale Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Trenutno sa Davidom Viljom deli prvo mesto na listi strelaca sa po pet golova.

Mediji spekulišu da su za Balotelija i Maikona zainteresovani Mančester siti i Real Madrid, a Morati je rekao da mladi reprezentativac Italije nije tražio da ode iz kluba.

"Ovo mi liči na reklamnu kampanju. U svakom slučaju, Baloteli nije tražio da ode iz Intera. Ne shvatam zbog čega se pravi problem", rekao je Morati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: