Radnički ostao i bez Kotiševskog

Osipanje kragujevačkog Radničkog, nakon istorijske sezone i učešća u NLB ligi se nastavlja.Rus Aleksej Kotiševski prešao u ekipu Spartaka iz Sankt Peterburga.

Izvor: B92, EuroBasket

Sreda, 07.07.2010.

15:31

Default images

Igrač koji može da igra na pozicijama krila i beka, odnosno pozicijama 2 i 3, potpisao je ugovor na 1+1 sezonu. Kotiševski je tokom boravka u Kragujevcu pokazao da je solidan igrač, sa velikim problemom, a to su brze lične greške. Zato je prosečno na parketu provodio samo 15 minuta uz 6 poena i 2 skoka po meču.

Kotiševski je pred beogradskom publikom igrao i za selekciju Rusije u “Areni” na finalnoj utakmici Univerzijade protiv Srbije.

Spartak će osim učešća u ruskoj profesionalnoj ligi, ove godine igrati i u kvalifikacijama za Evrokup.

Podsetimo, najzapaženiji igrači ekipe Miroslava Nikolića već su napustili Radnički. Milosavljević je prešao u Partizan, a Aleksić otišao u Rusiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: