B92: Tošić novi igrač Zvezde!

Duško Tošić, bivši reprezentativac Srbije, fudbaler OFK Beograda, Sošoa, Verdera i KPR-a, potpisao je oko podneva ugovor na tri godine sa Zvezdom, saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 07.07.2010.

12:09

Default images

Tako je 25-godišnji Zrenjaninac postao, uz Ognjena Koromana, sigurno najzvučnije pojačanje dosadašnjeg prelaznog roka u Srbije.

Tošić je sa beogradskim klubom potpisao ugovor na tri sezone, uz opciju odlaska u inostranstvo posle prve. Pored njega i Koromana, crveno-bele su u prelaznom roku pojačali Vladan Binić i supertalentovani Crnogorac Marko Vešović.

Mogućnost da Tošić pojača crveno-bele pojavila se sredinom juna. Iako je prednost davao novom angažmanu u inostranstvu, Tošić se na kraju odlučio da pojača Crvenu zvezdu, i dobrim igrama na „Marakani“ obezbedi novi transfer u neku od najvećih evropskih liga.

Za "crveno-bele" važno je bilo da se situacija sa bivšim reprezentativcem razreši što pre, jer drugi deo priprema za novu sezonu sledi već u subotu, ponovo u Sloveniji.

"Srećan sam što sam u Zvezdi. To je klub za koji navijam i nadam se da ću moći da ispunim ciljeve kluba, navijača i svoje naravno. Znam koje su mi obaveze i jedva čekam da se priključim timu" izjavio je Tošić nakon potpisivanja ugovora.



Novi levi bek crveno-belih će u četvrtak u 13,30 zajedno sa Ognjenom Koromanom biti predstavljen medijima u Medija centru stadiona Crvena zvezda.

Kako nezvanično saznajemo, spisak pojačanja Crvene zvezde najverovatnije nije završen dolaskom Tošića.



Zvezda sezonu počinje 29. jula, prvim nastupom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: