Lebron na TV-u otkriva gde prelazi

Sportska medijska kuća ESPN objavila je da će Lebron Džejms u četvrtak gostovati u posebnoj emisiji i tada objaviti odluku gde će nastaviti NBA karijeru.

Izvor: AY

Sreda, 07.07.2010.

10:59

Default images

Novinar Kris Brusard rekao je da su "predstavnici" igrača pozvali upravu televizije ESPN i tražili posebnu jednosatnu emisiju u kojoj će Džejms objaviti svojuo dluku.

Emisija bi trebalo da se emituje u četvrtak uveče, odnosno u noći između četvrtka i petka po centralnoevropskom vremenu.

Još nije poznato gde će Džejms igrati sledeće sezone, kao ni odakle će objaviti svoju odluku. Budućnost dvostrukog najkorisnijeg igrača (MVP) NBA i jedne od najvećih zvezda lige postala je jedna od centralnih sportskih tema ovog leta.

Trio slobodnih igrača koji ove sezone privlači najveću pažnju čine i Dvejn Vejd i Kriš Boš. Oni su razgovarali s predstavnicima šest timova - Klivlendom, Majamijem, Čikagom, Los Andjeles Klipersima, Njujorkom i Nju Džersijem.

Brusard je, pozivajući se na neimenovane izvore, rekao da su Džejmsovi predstavnici tražili da prodaju sponzorska prava za specijalnu emisiju kako bi prihod bio uplaćen jednoj omladinskoj organizaciji.

Pre toga, sve što su Džejmsovi navijači dobili jeste prvi igračev zapis na društvenom sajtu "Tviter", izuzetno popularnom u Americi. On, međutim, nije rekao ništa o svojim planovima.

"Zdravo, svete. Pravi Kralj Džejms je došao", glasi prvi igračev "tvit".

Njegov nalog "Kralj Džejms" (KingJames) dobio je u prvih nekoliko sati više od 187.000 sledbenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: