Sidni Govu prešao u Panatinaikos

Francuski fudbaler Sidni Govu potpisao je trogodišnji ugovor sa atinskim Panatinaikosom, saopštio je taj grčki klub.

Izvor: LB

Ponedeljak, 05.07.2010.

20:58

Default images

U zvaničnom saopštenju Panatinaikosa navodi se da je Govu kao slobodan igrač prešao u taj klub, pošto mu je tokom leta istekao ugovor sa francuskim Lionom.

Klub nije objavio finansijske detalje ugovora, ali mediji spekulisu da će Govu u Atini godišnje zarađivati 1,7 miliona evra.

On će u Panatinaikosu igrati sa zemljakom Đibrilom Siseom, koji je prošle sezone bio najbolji strelac grčkog prvenstva sa 23 gola.

Govu, koji ovog mesaca puni 31 godinu, celu karijeru je proveo u Lionu za koji je odigrao 294 utakmice i postigao 49 golova.

Sidni Govu je bio član reprezentacije Francuske koja se nije proslavila na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. On je za ’trikolore’ igrao 49 puta i postigao deset golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: