Pešić: "Zvezda da krene od početka"

Bivši trener Crvene zvezde Svetislav Pešić kaže da 'crveno-beli' moraju da krenu od nule kako bi imali šansu da se konsoliduju.

Izvor: B92

Subota, 03.07.2010.

23:31

Default images

"U Nemačkoj sam. Čuo sam, otprilike, šta se dešava u Crvenoj zvezdi", izjavio je Pešić za "Večernje novosti".

Predsednika Vladislava Lučića zameniće stečajni upravnik, koji bi trebalo da obelodani dug kluba. "Ne poznajem stečajni postupak u Srbiji, ali možda je to dobro. Da se zna ko kome šta duguje, da Zvezda konačno zna na čemu je i krene od početka".

Mnogi su mislili da Pešić preteruje kada je upozoravao na loše stanje u klubu.

"Na žalost, nisam. Crvena zvezda je veliki klub, sa ogromnom istorijom, velikim igračima, trenerima i armijom navijača, ali i sada sa velikim problemima, akumuliranih u dugom roku, ne nastalih 'juče' ili 'prekjuče'".

Pešić se još od proleća spominjao kao potencijalni trener nekoliko evroligaša, a 'dovođen' je i na mesto trenera srpskog kluba.

"Kada je negde slobodno mesto trenera, javnost 'dovodi' koga hoće. Nema veze sa istinom, pogotvo ne za moj dolazak u neki srpski klub",

Da li to znači da ste stavili tačku za povratak u srpsku košarku?

"Na to pitanje ne mogu da odgovorim, jer nikad ne možete da kažete nikad. Potekao sam iz te škole, tu su moji koreni, uvek sam spreman da pomognem, ali ponavljam, sada ni sa kim nisam razgovarao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: