Bosna brine zbog odluke NLB lige

Upravni odbor Košarkaškog kluba Bosna izrazio je duboku zabrinutost u vezi upravljanja regionalnom NLB ligom.

Izvor: LB

Subota, 03.07.2010.

23:14

Default images

Nakon sednice UO saopšteno je da sarajevski klub veruje da postoje nedoslednosti po pitanju odluke borda ABA, kada je reč o predstavniku Bosne i Hercegovine u tom takmičenju u sezoni 2010/2011.

Bosna je 14. juna dobila zvanično obaveštenje da je dobitnik vajld karda za igranje u NLB ligi, da bi prethodnog četvrtka klub saznao da će pozivnicu, ipak, dobiti ekipa Igokee iz Aleksandrovca.

Bosna, koja je istakla da još uvek ima važeću pozivnicu za sezonu 2010/2011, najavila je da insinuacije o promeni zvaničnog stava NLB lige, od 14. juna, mogu izazvati štetne posledice po ugled i poslovanje kluba.

Upravni odbor Bosne je takođe istakao da je odlučan da preduzme odgovarajuće pravne mere kako bi zaštitio interese kluba.

KK Bosna je već zatražila od NLB lige zvaničnu odluku uz adekvatno obrazloženje, koje je zasnovano na propisima lige, u vezi vajld karda za predstavnika BiH u NLB ligi za sezonu 2010/2011“, kaže se u zvaničnom saopštenju Bosne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: