Novi poraz Partizana u Austriji

Fudbaleri Partizana izgubili su i u trećoj pripremnoj utakmici u Austriji.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Subota, 03.07.2010.

20:22

Default images

Od 'crno-belih' je uspešnija bila ekipa novog austrijskog prvoligaša Insbruka, 4:2.

Prvak Srbije poveo je posle osam minuta igre, strelac je bio Kleo.

Golovima Prokopića u 25. i Šretera u 28. minutu domaćin je na stadionu Tivoli stigao do preokreta da bi konačan rezultat prvog poluvremena postavio Nemanja Tomić pogotkom u 34. minutu.

U prvom delu igre zbog ofsajd pozicija poništeni su golovi Saše Ilića u 14. i Šćepovića u 39. minutu.
www.partizan.rs
U nastavku je trener Stanojević izvršio više izmena, Radosavljevića je na golu zamenio Radiša Ilić a do 60. minuta nije bilo promene rezultata. Tada su u timu Partizana zaigrali igrači sa klupe, njih osmorica a Burgić je u 65. minutu doveo austrijski tim u vođstvo - 3:2.

Konačan rezultat utakmice, 4:2 za Insbruk, postavio je rezervni igrač Pertaler u 82. minutu.

'Crno-beli' su u Austriji igrali sa češkom ekipom Mlada Boleslav (0:1), poljskim Lehom iz Poznanja (0:1), a u ponedeljak igraju sa rumunskim Rapidom iz Bukurešta.

Povratak za Beograd planiran je za utorak, a Partizan prvu zvaničnu utakmicu igra 14. jula u Beogradu sa jermenskim Pjunikom.

Partizan: Radosavljević (od 46. R. Ilić) - Miljković, M. Jovanović (od 60. Ostojić), Krstajić (od 60. Stanković), Lazevski - B. Jovanović (od 60. Popara, od 79. Aškovski), Tomić (od 60. Brašanac), S. Ilić (od 60. Galešić), Moreira (od 60. Davidov) - Šćepović (od 60. Bogunović), Kleo (od 60. Mijić)

Golman Živković i Stevanović nisu bili u kombinaciji za meč sa Insbrukom, a Kizito i Petrović su u Beogradu gde će sačekati ekipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: