Crvena zvezda slavila sa 13:0

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su slovenačkog petoligaša Starše sa 13:0 u utakmici koja je podsećala na jači trening na pripremama u Sloveniji.

Izvor:

Petak, 02.07.2010.

22:21

Default images

Jači trening jeste i bio cilj šefa struke Ratka Dostanića u ovoj fazi priprema.

Meč su počeli Bajković, Stojković, Mikić, Spajić, Reljić, Isah, Bogdanović, Binić, Vešović, Trifunović i Jevtić, a u nastavku meča ulazili su i Dmitrović, Mijailović, Savić, Ignjatijević, Nikolić, Mugoša, Lazović i Perović.

Seriju golova u prvom poluvremenu otvorio je mladi Marko Vešović već u 5. minutu posle odličnog solo prodora u kojem je prevario dva igrača. Na 2:0 povisio je Trifunović u 7. minutu, a Jevtić postiže treći gol u 15. minutu.

Bogdanović u 28. minutu i Binić svojim prvim golom u Zvezdinom dresu u 38. mintuu povisili su rezultat na 5:0. Trifunovićevih postiže gol u 39. minutu posle prodora Vešovića po levoj strani i poluvoleja.

Pod posebnom pažnjom su bile partije mladih Spajića, Dmitrovića, Stojkovića i Mijailovića, ali i Binića i Lazovića od kojih se takođe mnogo očekuje u budućnosti. Upravo su njih dvojica upisala het-trik na ovoj utakmici.

Binić je svoj drugi gol postigao u 61. minutu, a Lazović postiže u 70. minutu svoj prvi gol posle solo prodora po levoj strani. Po istoj strani je napravio prodor Lazović i minut kasnije i opet zatresao mrežu za 9:0. Binić u 75. minutu postiže treći golo, a Darko Lazović osam minuta kasnije postiže takođe svoj treći gol za 11:0.

Još dva gola do kraja meča postigli su Mugoša u 85. minutu i Perović u 86. minutu za konačnih 13:0.

Namerno su u stručnom štabu Crfene zvezde želeli rivala iz niže lige, jer u ovoj fazi priprema potreban je protivnik protiv kojeg će se dominacijom uvežbati sve što se vežba i na treningu.

Crvena zvezda sledeći meč na pripremama u Sloveniji igra u Domžalama u subotu 3. jula od 18.30h protiv istoimenog rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: