Ilić Vošin, Stjepanović u Seltiku?

Dosadašnji napadač Partizana Brana Ilić od četvrtka je novi igrač novosadske Vojvodine. Beogradski klub je saopštio da je sa Ilićem raskinut ugovor.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.07.2010.

17:51

Default images

Nekadašnji igrač Zemuna, Rada i Partizana u dresu šampiona Srbije odigrao je u svim takmičenjima 33 utakmice i postigao pet golova. Za godinu i po dana osvojio je dve titule prvaka i jedan trofej u Lav kupu Srbije.

Zvanični sajt prvaka Srbije, uz zahvlanicu Iliću, objavio je i da je ugovor sa Vojvodinom potpisan na 1+1 godinu.
www.fcvojvodina.co.rs
Još jedan bivši igrač Partizana a danas Vojvodine Slaven Stjepanović, mogao bi ovog leta da promeni sredinu.

Novosadski klub odobrio je Stjepanoviću da sledećih deset dana provede na probi u Seltiku iz Glazgova.

Talentovani ofanzivni igrač sredine terena koji je u Partizanu odigrao samo sedam utakmica u Novom Sadu snašao se nešto bolje ali nije u prvom planu kod novog trenera Milinkovića.

Igrajući za Zetu iz Golubovaca u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2007. godine ostavio je sjajan utisak u mečevima sa Rendžersom pa se pretpostavlja da je to razlog za pokušaj saradnje Stjepanovića i Seltika.

Planirano je da Stjepanović u Škotskoj trenira sa prvotimcima 'Kelta' deset dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: