ESPN: Peković tri godine u Minesoti

Kako navodi neimenovani izvor ESPN-a, Nikola Peković i Minesota Timbervulfs postigli su usmeni dogovor o trogodišnjem ugovoru vrednom 13 miliona dolara.

Izvor: SO

Četvrtak, 01.07.2010.

17:43

Default images

On je trenutno jedan od dominantnijih centara u Evropi i mislim da bi mogao odmah da pruža odlične partije u NBA“, navodi taj izvor.

Ipak, predsednik ’Vukova’ Dejvid Kan nije želeo da potvrdi da je do dogovora došlo. „Ne osećam se ugodno da kažem to dok još ništa nemam napismeno. On je igrač koji bi stvarno mogao da nam pomogne“.

Peković je iz Partizana prešao u grčki Panatinaikos, u kojem je proveo dve godine, a u protekloj sezoni u Evroligi je imao prosečno 14,8 poena i 3,5 skoka po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: