B92: Marjanović 3 godine "armejac"!

Reprezentativni centar, i bivši igrač Hemofarma, Boban Marjanović potpisao trogodišnji ugovor sa CSKA, vredan oko milion i po evra, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.07.2010.

01:51

Default images

Doskorašnji centar Hemofarma i aktuelni reprezentativac Srbije Boban Marjanović prvo je pojačanje moskovskog CSKA i novog trenera Duška Vujoševića. Kako saznajemo, on je već potpisao trogodišnji ugovor sa „armejcima“ i tako započeo novu eru slavnog ruskog kluba koju je najavio prvi čovek tog kluba Andrej Vatutin prilikom predstavljanja Vujoševića kao novog trenera.

Kako nezvanično saznajemo, vrednost Marjanovićevog transfera u CSKA je oko milion i po evra.

Od Vujoševića se očekuje da zadrži visok nivo rezultata, ali i bezbolno podmladi ekipu, i izvrši smenu generacija (očekuje se odlasci Holdena, Šiškauskasa, Lengdona...)

Podsetimo, Marjanović je prema pisanju srpskih medija bio već „viđen“ u dresu Partizana, ali je nakon finala plej ofa najavio da će karijeru ipak nastaviti u inostranstvu.

Centar iz Zaječara (Boljevac), visok 221 cm, proveo je 6 godina u Hemofarmu (koji je bio zainteresovan da ga zadrži), a prošle godine debitovao je za seniorsku reprezentaciju Srbije, iako nije završio na konačnom spisku za EP u Poljskoj.

Sa mladom reprezentacijom osvojio je Svetsko prvenstvo 2007. koje je održano u Novom Sadu, učestvovao je 2008.godine na Najki hup samitu igrajući za tim najboljih svetskih juniora protiv srednjoškolske reprezentacije Sjedinjenih Država.

Sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio je prvo mesto na Evropskom prvenstvu 2008. održanom u Letoniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: