Cilinšek u Evijan Kononu

Desni bek Jagodine Saša Cilinšek potpisao je jednogodišnji ugovor sa francuskim drugologašem Evijan Konon, saopšteno je u sredu.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 30.06.2010.

14:32

Default images

Prema rečima generalnog sekretara Jagodine Slavka Gajina, Evijan Konon je ove godine ušao u drugu ligu i ima ambicije da se što pre je moguće domogne elitnog društva.

"Uslovi pod kojima je Cilinšek potpisao ugovor dobri su i za njega i za klub", rekao je Gajin.

Cilinšek, 27, je u protekloj sezoni postigao tri gola, koja su jagodinskom superligašu donela sedam bodova.

Generalni sekretar Jagodine najavio je da će najbolji strelac ekipe Milan Bojović karijeru najverovatnije nastaviti u Rumuniji.

"Mi smo sa klubom iz Rumunije postigni dogovor o visini obeštećenja i ostalo je da se Bojović dogovori oko visine plate. Ako se ne dogovori, ostaju mu ponde iz Belgije, Češke i Nemačke", rekao je Gajin.

Gajin je dodao da prvi golman Jagodine Zlatko Zečević najverovatnije odlazi na Kipar, centarhalf Danijel Mihajlović u Poljskoj, a Vladimir Đilas ima ponde klubova iz Ukrajine i Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: