Jovanović 'skratio spisak' na 14

Vlada Jovanović, selektor juniorske reprezentacije (igrači do 18 godina) odredio je 14 igrača koji će putovati na pripremne turnire u Italiju i Grčku.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 30.06.2010.

10:26

Default images

Na spisku selektora su: Luka Igrutinović, Petar Lambić (Hemofarm), Marko Gujaničić (Mladost, Čačak), Bogdan Bogdanović (Žitko basket), Vukašin Petković, Bogić Vujošević, Radoš Šešlija, Božo Đumić (Novi Sad), Nemanja Bešović, Marko Jošilo (Partizan), Marko Luković (Mega Vizura), Nikola Silađi (FMP), Stefan Nastić (Kanada), Đorđe Drenovac (Austrija).

Na jug Apeninskog poluostrva, u grad Ćisternino, reprezentacija kreće 1. jula, turnir se igra od 2. do 3. jula, a rivali će nam biti selekcije Italije, Nemačke i Poljske.

Prvu utakmicu, 2. jula u 18,30 časova, igramo protiv Nemačke, slede utakmice protiv Poljske (2. juli, 18,30) i Italije (4. juli, 20,30). Po završetku turnira, reprezentacija se neće vraćati u Beograd, već će nastaviti put u Atinu gde će 6. i 7. jula odigrati dve prijateljske utakmice sa Grčkom.

U stručnom štabu reprezentacije, osim Vlade Jovanovića, inače novog trenera Partizana, su pomoćnici Jovan Popović i Vladimir Zlatanović, skaut Miloš Gligorijević i fizioterapeut Marko Sokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: