Hodžson na korak od Liverpula

Trener Fulama Roj Hodžson zameniće Rafaela Benitesa na klupi petostrukog evropskog šampiona Liverpula, preneli su britanski mediji.

Izvor: AK

Utorak, 29.06.2010.

11:20

Default images

Kako je preneo BBC, Fulam je pre dve nedelje dozvolio upravi Liverpula da pregovara sa 62-godišnjim trenerom i do kraja nedelje Hodžson bi mogao da postane novi trener "crvenih".

Hodžson bi na klupi Liverpula zamenio Rafaela Benitesa, koji je početkom juna napustio klub i preuzeo Inter.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi Hodžson mogao da preuzme reprezentaciju Engleske, posle lošeg rezultata nacionalnog tima na
Svetskom prvenstvu i eliminacije u osmini finala.

Hodžson je u decembru 2007. godine preuzeo Fulam i u prvoj sezoni uspeo da sačuva klubu premijerligaški status. U narednoj sezoni ekipa je osvojila sedmo mesto, što je najbolji plasman u klupskoj istoriji i plasirala se u Ligu Evropa.

Fulam je prošlu sezonu u Premijer ligi završio na 12. mestu, ali je igrao u finalu Lige Evropa i posle produžetka poražen je od Atletika iz Madrida sa 2:1. Londonski klub je do finala, između ostalih, izbacio i branioca titule Šahtjor, Juventus i Volfsburg.

Treneri klubova koji se takmiče u profesionalnim engleskim ligama su početkom maja imenovali Hodžsona za najboljeg trenera u prošloj sezoni.Hodžson je, između ostalih, trenirao i Inter, Blekuburn i reprezentaciju Švajcarske, sa kojom je na Svetskom prvenstvu 1994. godine stigao do osmine finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: